Taverna’s blomkålsburger

En burger kan også være kødfri! Stegt blomkål i selskab med Grillost udgør det lækreste fyld i din vegetariske burger. Grillosten bidrager nemlig sammen med de krydrede blomkålsskiver med masser smag og fylde.

Fremgangsmåde

Steg grillostskiverne på panden og stil dem til side.

Fjern bladene fra blomkålen og skær det i 1 cm tykke skiver.

Du skal bruge 4 skiver i cirka samme størrelse som bollerne.

Bland krydderierne med 4 spsk. olivenolie og smør det ud på blomkålsskiverne.

Kom den resterende olie på panden.

Steg blomkålsskiverne på panden i 2 minutter på hver side, eller til de bliver gyldne og sprøde.

Smør bollen med mayonnaise og læg salat, blomkål, grillost, æble og rødkål i lag i bollen og server straks.

Mere inspiration, flere ideer

Vi har delt opskrifterne op efter det rigtig mange spørger efter: Gode madidéer, hurtig hverdagsmad eller lækre retter.

Alle vore opskrifter er dels baseret på klassiske retter fra middelhavslandene tilpasset den nordiske smag og dels nye opskrifter som andre madelskere har sammensat.

Taverna oste – til kolde og varme retter