Ingredienser:

Til croutonerne:

  • 3 skiver daggammelt brød
  • 6 spsk olivenolie
  • 2 spsk finthakket persille
  • 2 spsk finthakket basilikum
  • 1 fed hvidløg

Salat med vandmelon, rucola, Grill & BBQ og brødcroutoner

Få fyldt væskedepoterne op med denne skønne salat med masser af vandmelon, der giver det fineste modspil til Taverna Grill & BBQ. Nyd den som en del af sommermenuen, på buffetbordet, eller bare når I trænger til noget let og lækkert.

Fremgangsmåde:

Lav først croutonerne:

Skær brødet i tern a 1 cm, og hak urterne fint.

Varm en stor pande op, kom 2 spsk olivenolie på, og læg hvidløgsfeddet ned i olien, så den tager smag.

Kom ternene på panden, og steg dem ved lav varme, til de er sprøde.

Drys med urterne, og lad dem herefter tørre på et stykke køkkenrulle.

Skær grill & bbq i skiver, og steg i lidt olie på panden, til de er gyldne og sprøde.

Skær i mundrette bidder.

Skær vandmelonen i tern, flæk agurken, og fjern kernerne.

Skær i fine skiver. Bland med ost og rucola, hæld croutonerne over, og server straks.

Mere inspiration, flere idéer

Vi har delt opskrifterne op efter det rigtig mange spørger efter: Gode madidéer, hurtig hverdagsmad eller lækre retter.

Alle vore opskrifter er dels baseret på klassiske retter fra middelhavslandene tilpasset den nordiske smag og dels nye opskrifter som andre madelskere har sammensat.

Der anvendes cookies til at forbedre din oplevelse af websitet. Du accepterer ved at navigere videre. Læs mere

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk