Græske frikadeller med små bagte kartofler

Intet er bedre end mormors frikadeller? Måske ikke, men vores græske frikadeller kommer tæt på, især når de serveres med små bagte kartofler med Taverna kryddermarineret salatost. Det er nem og hurtig hverdagsmad for hele familien.

 

Fremgangsmåde

Rør farsen sej med salt og peber. Løg og mælk blendes og røres forsigtigt sammen med farsen.

Tilsæt herefter 1 æg ad gangen og slut med at røre havregrynene i.

Lad farsen hvile i ca. 45 min.

Vend følgende ingredienser i farsen: soltørrede tomater, persille, revet citronskal og salatost i tern.

Kartoflerne flækkes og vendes med kryddermarinaden fra de to ostebægre. Osten gemmes til senere.

Bag kartoflerne i en forvarmet ovn, til de er gyldne, ca. 20 min. v. 200°C.

Vend de varme kartofler med soya, revet ingefær, snittet forårsløg, finthakket rødløg, knust hvidløg og salatost.

Smag til med salt og peber og server straks.

Taverna oste – til kolde og varme retter