Oksefilet med sommerblomkål
En dejlig frisk sommerret med en velsmagende Taverna ostetopping, der giver god smag og fylde på en hverdagsaften. Servér den med en fyldig måltidssalat med blomkål og friske urter og et godt stykke brød til.
Fremgangsmåde
Oksefileten afpudses for sener og krydres med salt og peber, og brunes i ovn ved 200 grader eller på grill.
Taverna Finest osten røres med hakkede urter og rasp.
Salatostemassen placeres på fileten, når den har fået stegeskorpe og færdigsteges ved 160 °C, til en kernetemperatur på 53 grader. Oksefileten skal trække ca. 15 minutter før udskæring.
Del blomkålshovedet i helt små buketter og kom op i en skål sammen med ærterne.
Hak mynte groft og riv skallen af citronen fint. Bland sammen.
Tilsæt olivenolie og salt og hæld over blomkål.
Skær melonen og salatosten i små mundrette bidder og drys ovenpå salaten inden servering.
Best with
Mere inspiration, flere ideer
Vi har delt opskrifterne op efter det rigtig mange spørger efter: Gode madidéer, hurtig hverdagsmad eller lækre retter.
- Bliv inspireret og få gode idéer til aftensmad
- Nem og hurtig aftensmad
- Lækker aftensmad og opskrifter på gæstemenu
- Nemme vegetariske retter
Alle vore opskrifter er dels baseret på klassiske retter fra middelhavslandene tilpasset den nordiske smag og dels nye opskrifter som andre madelskere har sammensat.