Bønner med milde løg og kryddermarineret salatost
Leder du efter en enkel opskrift på fristende tilbehør til frokosten eller en god bøf? Bønnerne her udgør en frisk og knasende salat til sommerfrokosten, som tilbehør til aftensmaden eller gæstemenuen eller som ret for vegetarer.
Fremgangsmåde
Rør olivenolien og lagen fra salatosten sammen med eddike, salt og knust hvidløg og smag til med peber.
Kom de tynde løgskiver i en sigte og dyp den i 1 liter kogende vand i 15 sekunder.
Dræn vandet fra løgene og kom dem direkte i marinaden. Rør godt.
Del bønnerne i halve og kog dem i vandet i 3-4 minutter.
Tag bønnerne op, skyl dem kort under den kolde hane og kom dem i marinaden sammen med salatosten.
Vend spæde salatblade i lige inden servering.
Best with
Mere inspiration, flere ideer
Vi har delt opskrifterne op efter det rigtig mange spørger efter: Gode madidéer, hurtig hverdagsmad eller lækre retter.
- Bliv inspireret og få gode idéer til aftensmad
- Nem og hurtig aftensmad
- Lækker aftensmad og opskrifter på gæstemenu
- Nemme vegetariske retter
Alle vore opskrifter er dels baseret på klassiske retter fra middelhavslandene tilpasset den nordiske smag og dels nye opskrifter som andre madelskere har sammensat.