Rødbedebøffer med grillost

Rødbedebøf med grillost er en forfriskende opskrift på en vegetarisk klassiker. Her bliver grillosten brugt som sprødt fyld i lækre rødbedebøffer med en dejlig krydret smag.

Opskriften er udviklet af Ditte, der blogger på The Food Club.

 

 

Fremgangsmåde

Kom kikærter, æg, persille, hvidløg og krydderier i en blender eller foodprocessor og blend det hele godt sammen til en ensartet fars.

Kom det i en skål og rør revet rødbede og grillost i og tilsæt salt og peber.

Lad farsen hvilen i ca. 30 minutter.

Form forsigtigt små bøffer, ca. 10 stk., evt. med fugtige hænder, og steg dem i kokosolie ved middelvarme, indtil de er gyldne og sprøde.

Mere inspiration, flere ideer

Vi har delt opskrifterne op efter det rigtig mange spørger efter: Gode madidéer, hurtig hverdagsmad eller lækre retter.

Alle vore opskrifter er dels baseret på klassiske retter fra middelhavslandene tilpasset den nordiske smag og dels nye opskrifter som andre madelskere har sammensat.

Taverna oste – til kolde og varme retter