Grønkålssalat med rørt hvidløgsost, ristede mandler og mandarin

En nem og lækker grønkålssalat med masser af smag fra mandariner og hvidløgsost. Den salte, cremede hvidløgsost fungerer rigtig godt som dressing til den friske grønkålssalat. Server salaten som tilbehør til aftensmaden eller som en let forret.

Fremgangsmåde

Nip bønnerne, fjern stokken fra grønkålet og skær det i grove stykker.

Kog bønner og grønkål 4 min. i letsaltet vand, tag dem op af vandet og kom dem straks i koldt vand.

Rør osten på en foodprocesser med de syltede hvidløg og mælk, kom massen på en sprøjtepose.

Skræl mandarinerne og skær dem i skiver, hæld vandet fra bønner og grønkål og lad dem dryppe af.

Hak mandlerne groft og rist dem gyldne på en tør pande, pas de ikke brænder på.

Anret mandariner med bønner og grønkål, sprøjt osten over og drys med mandler og hakket purløg.

Taverna oste – til kolde og varme retter