Agurkesalat med lynsyltede agurker, rå rødløg og Taverna Finest salatost m. citrus og urter
Syrligt og sødmefuldt med en snert af citrus – det er kernen i denne skønne tilbehørssalat med Taverna Finest med citrus og urter. Salaten er perfekt til grillmaden men også til en god bøf eller et stykke stegt fisk.
Fremgangsmåde
Step 1
Snit spidskålen i fine strimler, hak dilden fint, og kom begge dele op i en skål.
Step 2
Nip bønnerne, overhæld dem med kogende vand, og lad trække i to minutter, inden du kommer dem op i skålen.
Step 3
Snit rødløget i fine både, og kom det op i skålen.
Snit agurken i papirstynde skiver. Kom lagereddike, hvidt sukker, laurbærblade og sennepskorn op i en lille gryde, og rør rundt til sukkeret er opløst. Tilsæt agurkerne, vend rundt, og tag af varmen, og lad dem stå og trække under låg.
Step 4
Tilsæt Taverna Finest salatost med citron og krydderurter.
Step 5
Tag agurkerne op fra lagen, og kom det op i salaten.
Drys med solsikkekerner, kom olivenolien over, giv et drys salt, og server.
Best with
Mere inspiration, flere ideer
Vi har delt opskrifterne op efter det rigtig mange spørger efter: Gode madidéer, hurtig hverdagsmad eller lækre retter.
- Bliv inspireret og få gode idéer til aftensmad
- Nem og hurtig aftensmad
- Lækker aftensmad og opskrifter på gæstemenu
- Nemme vegetariske retter
Alle vore opskrifter er dels baseret på klassiske retter fra middelhavslandene tilpasset den nordiske smag og dels nye opskrifter som andre madelskere har sammensat.