Grøn risotto med svampe og salatost
Risotto er en evig klassiker, og vi er vilde med den i alle afskygninger. Denne grønne version med stegte svampe, spinat og cremet TAVERNA Finest på toppen er bestemt ingen undtagelse.
Fremgangsmåde
Bræk svampene i mindre stykker og steg dem i olie i en sautøse 4-5 min.
Sænk varmen til middel og tilsæt fintsnittet løg, sauter 5-6 min.
Tilsæt risene og varm dem igennem, under omrøring.
Sæt et stopur på 19 min. og tilsæt hvidvinen, rør i risene til de har optaget vinen.
Tilsæt så 1 dl bouilllon ad gangen, lad risene optage væden før den næste dl tilsættes.
Blend 2 dl af bouilllonen med spinat og tilsæt dem som de sidste.
Skær bønnerne i mindre stykker og blancher dem i 4 min.
Når uret ringer er risene færdige og al bouillonen er brugt.
Rør bønnerne i, læg låg på sautøsen og lad risene trække 2 min.
Rør smøret og parmesanosten i og smag til med salt og peber.
Bræk salatosten i mindre stykker og drys den over risottoen, server straks.
Best with
Mere inspiration, flere ideer
Vi har delt opskrifterne op efter det rigtig mange spørger efter: Gode madidéer, hurtig hverdagsmad eller lækre retter.
- Bliv inspireret og få gode idéer til aftensmad
- Nem og hurtig aftensmad
- Lækker aftensmad og opskrifter på gæstemenu
- Nemme vegetariske retter
Alle vore opskrifter er dels baseret på klassiske retter fra middelhavslandene tilpasset den nordiske smag og dels nye opskrifter som andre madelskere har sammensat.