Grøn risotto med svampe og salatost

Risotto er en evig klassiker, og vi er vilde med den i alle afskygninger. Denne grønne version med stegte svampe, spinat og cremet TAVERNA Finest på toppen er bestemt ingen undtagelse.

Fremgangsmåde

Bræk svampene i mindre stykker og steg dem i olie i en sautøse 4-5 min.

Sænk varmen til middel og tilsæt fintsnittet løg, sauter 5-6 min.

Tilsæt risene og varm dem igennem, under omrøring.

Sæt et stopur på 19 min. og tilsæt hvidvinen, rør i risene til de har optaget vinen.

Tilsæt så 1 dl bouilllon ad gangen, lad risene optage væden før den næste dl tilsættes.

Blend 2 dl af bouilllonen med spinat og tilsæt dem som de sidste.

Skær bønnerne i mindre stykker og blancher dem i 4 min.

Når uret ringer er risene færdige og al bouillonen er brugt.

Rør bønnerne i, læg låg på sautøsen og lad risene trække 2 min.

Rør smøret og parmesanosten i og smag til med salt og peber.

Bræk salatosten i mindre stykker og drys den over risottoen, server straks.

Taverna oste – til kolde og varme retter