
Sprød salat med grønne asparges og jordbær
Asparges og jordbær! Det er ægte sommermad, og begge dele smager fantastisk i en salat. Match dem med quinoa, cashewnødder og Taverna Finest salatost med chili og hvidløg – det er perfekt kombination, når solen står højt på himlen.
Fremgangsmåde
Step 1:
Knæk enderne af aspargesene, og skær dem i mundrette bidder. Rens og snit bladselleri fint. Hak persillen groft, og kom det op i en skål.
Step 2:
Kog quinoaen efter anvisning på pakken, og tilsæt salaten.
Step 3:
Rens jordbærrene, skær evt. i mindre bidder, og kom over salaten.
Step 4:
Tilsæt salatost.
Step 5:
Rist cashewnødderne på panden, og drys dem over salaten.
Pisk dressingen, hæld over salaten, og server!
Tip: du kan skifte jordbær ud med hindbær eller blåbær, det smager også dejligt!
Best with
Relaterede opskrifter
Mere inspiration, flere ideer
Vi har delt opskrifterne op efter det rigtig mange spørger efter: Gode madidéer, hurtig hverdagsmad eller lækre retter.
- Bliv inspireret og få gode idéer til aftensmad
- Nem og hurtig aftensmad
- Lækker aftensmad og opskrifter på gæstemenu
- Nemme vegetariske retter
Alle vore opskrifter er dels baseret på klassiske retter fra middelhavslandene tilpasset den nordiske smag og dels nye opskrifter som andre madelskere har sammensat.