Sprød salat med grønne asparges og jordbær
Asparges og jordbær! Det er ægte sommermad, og begge dele smager fantastisk i en salat. Match dem med quinoa, cashewnødder og Taverna Finest salatost med chili og hvidløg – det er perfekt kombination, når solen står højt på himlen.
Fremgangsmåde
Step 1:
Knæk enderne af aspargesene, og skær dem i mundrette bidder. Rens og snit bladselleri fint. Hak persillen groft, og kom det op i en skål.
Step 2:
Kog quinoaen efter anvisning på pakken, og tilsæt salaten.
Step 3:
Rens jordbærrene, skær evt. i mindre bidder, og kom over salaten.
Step 4:
Tilsæt salatost.
Step 5:
Rist cashewnødderne på panden, og drys dem over salaten.
Pisk dressingen, hæld over salaten, og server!
Tip: du kan skifte jordbær ud med hindbær eller blåbær, det smager også dejligt!
Best with
Mere inspiration, flere ideer
Vi har delt opskrifterne op efter det rigtig mange spørger efter: Gode madidéer, hurtig hverdagsmad eller lækre retter.
- Bliv inspireret og få gode idéer til aftensmad
- Nem og hurtig aftensmad
- Lækker aftensmad og opskrifter på gæstemenu
- Nemme vegetariske retter
Alle vore opskrifter er dels baseret på klassiske retter fra middelhavslandene tilpasset den nordiske smag og dels nye opskrifter som andre madelskere har sammensat.