Sprød salat med grønne asparges og jordbær

Asparges og jordbær! Det er ægte sommermad, og begge dele smager fantastisk i en salat. Match dem med quinoa, cashewnødder og Taverna Finest salatost med chili og hvidløg – det er perfekt kombination, når solen står højt på himlen.

Fremgangsmåde

Step 1:

Knæk enderne af aspargesene, og skær dem i mundrette bidder. Rens og snit bladselleri fint. Hak persillen groft, og kom det op i en skål.

Step 2:
Kog quinoaen efter anvisning på pakken, og tilsæt salaten.

 

Step 3:

Rens jordbærrene, skær evt. i mindre bidder, og kom over salaten.

 

Step 4:

Tilsæt salatost.

Step 5:
Rist cashewnødderne på panden, og drys dem over salaten.
Pisk dressingen, hæld over salaten, og server!

 

 

Tip: du kan skifte jordbær ud med hindbær eller blåbær, det smager også dejligt!

 

 

 

Mere inspiration, flere ideer

Vi har delt opskrifterne op efter det rigtig mange spørger efter: Gode madidéer, hurtig hverdagsmad eller lækre retter.

Alle vore opskrifter er dels baseret på klassiske retter fra middelhavslandene tilpasset den nordiske smag og dels nye opskrifter som andre madelskere har sammensat.

Taverna oste – til kolde og varme retter