Sprød salat med grønne asparges og jordbær

Asparges og jordbær! Det er ægte sommermad, og begge dele smager fantastisk i en salat. Match dem med quinoa, cashewnødder og Taverna Finest salatost med chili og hvidløg – det er perfekt kombination, når solen står højt på himlen.

Fremgangsmåde

Step 1:

Knæk enderne af aspargesene, og skær dem i mundrette bidder. Rens og snit bladselleri fint. Hak persillen groft, og kom det op i en skål.

Step 2:
Kog quinoaen efter anvisning på pakken, og tilsæt salaten.

 

Step 3:

Rens jordbærrene, skær evt. i mindre bidder, og kom over salaten.

 

Step 4:

Tilsæt salatost.

Step 5:
Rist cashewnødderne på panden, og drys dem over salaten.
Pisk dressingen, hæld over salaten, og server!

 

 

Tip: du kan skifte jordbær ud med hindbær eller blåbær, det smager også dejligt!

 

 

 

Taverna oste – til kolde og varme retter