Peberfrugtsalat med chili-tvist

Grønt i alverdens nuancer og masser af smag og fylde er kodeordene for denne peberfrugtsalat, der smager dejligt som tilbehør, og som også kan nydes som måltidssalat. Salaten er klar i fem nemme steps – det er lige til at overskue!

Fremgangsmåde

Step 1

Skyl koriander, og kom op i en skål med de spæde spinatblade.

 

Step 2

Kog perlebyggen efter anvisning på emballagen. Køl af, og kom op i skålen.

 

Step 3

Fjern kerner og stilk på de to peberfrugter, og skær dem i mundrette strimler. Steg dem på en pande med lidt olie, til de er bløde og har fået en let stegeskorpe.

 

Step 4

Tilsæt salatosten.

 

Step 5

Kom græskarkerner på en varm, tør pande, og rist dem, til de er gyldne og popper let og dufter af popcorn.

Miks alle ingredienserne til dressingen, og hæld over.

Server straks!

 

 

Tip: du kan også stege peberfrugterne på grillen, det giver masser af god smag til salaten.

 

Taverna oste – til kolde og varme retter