Ingredienser:

Rucolasalat med grillet squash

En skøn frisk sommersalat med rucola og friske ærter og den gode smag af Taverna kryddermarineret salatost som er dressing og ost i én. Du kan variere salaten ved at tilføje cherrytomater eller brødcroutoner. Server salaten med brød.

Fremgangsmåde:

Kog linserne efter anvisning på pakken.

Sæt ovnen på 200 grader.

Skyl rucolaen, og stil til side.

Del squashen på midten, og fjern kernerne med en ske.

Pensl nu med olivenolie, og drys med salt.

Kom det ind i ovnen, og bag i 20 minutter, eller til squashen er gennembagt.

Bland imens linserne med indholdet fra bægeret med Taverna Kryddermarineret Salatost, tilsæt rucola.

Skær den varme squash i mundrette skiver, og server med ærter og et godt stykke brød til.

Mere inspiration, flere idéer

Vi har delt opskrifterne op efter det rigtig mange spørger efter: Gode madidéer, hurtig hverdagsmad eller lækre retter.

Alle vore opskrifter er dels baseret på klassiske retter fra middelhavslandene tilpasset den nordiske smag og dels nye opskrifter som andre madelskere har sammensat.

Der anvendes cookies til at forbedre din oplevelse af websitet. Du accepterer ved at navigere videre. Læs mere

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk