Ingredienser:

Ingredienser:

  • 4 brioche boller

Fyld:

  • 2 pk Taverna Grill & BBQ i skiver
  • 2 spsk olie til at stegning
  • 2 stk  kyllingebryst
  • ½ dl soya sauce
  • ½ dl rød balsamico eddike
  •  1 økologisk lime, skal og saft heraf
  • 8 skiver bacon
  • ½ bakke blandet grøn salat
  • 2 tomater, i skiver
  • ½ rød peber
  • 2 forårsløg
  • 6 kviste bredbladet persille

Dressing:

Guacamole:

  • ½ dl Taverna græsk yoghurt
  • 1 avokado
  • 50 g rødløg
  • 1 økologisk lime
  • ½ fed hvidløg
  • Salt og peber
  • evt chili

Burger med kylling, bacon, Grill & BBQ

Fremgangsmåde:

Hvidløgsdressing:
1 dl græsk yoghurt røres op med 2 spsk mayonnaise, et fed presset hvidløg samt salt og peber.

Guacamole:
1 avokado blendes med 2 spsk græsk yoghurt, ½ fed presset hvidløg, et par ringe rødløg, limesaft, salt, peber og evt. ganske lidt frisk chili.

Kyllingebryst marineres en times tid i en blanding af soya sauce, rød balsamico eddike, limesaft, salt og peber.

Bacon ristes på panden.

Grill & bbq skiverne steges på panden.

Kyllingebryst skæres i skiver og steges ligeledes på panden.

Burgerboller ristes i ovnen og smøres med hvidløgsdressing.

Burgeren lægges sammen som på billedet og serveres med ekstra guacamole og hvidløgsdressing.

Mere inspiration, flere idéer

Vi har delt opskrifterne op efter det rigtig mange spørger efter: Gode madidéer, hurtig hverdagsmad eller lækre retter.

Alle vore opskrifter er dels baseret på klassiske retter fra middelhavslandene tilpasset den nordiske smag og dels nye opskrifter som andre madelskere har sammensat.

Der anvendes cookies til at forbedre din oplevelse af websitet. Du accepterer ved at navigere videre. Læs mere

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk