Burger med kylling, bacon og Grillost

Vi elsker alle slags burgere! Og denne med kylling og sprøde skiver Taverna Grillost er bestemt ingen undtagelse. Den er perfekt til både grillaftener og hyggelige søndage på sofaen.

Fremgangsmåde

Hvidløgsdressing:
1 dl græsk yoghurt røres op med 2 spsk mayonnaise, et fed presset hvidløg samt salt og peber.

Guacamole:
1 avokado blendes med 2 spsk græsk yoghurt, ½ fed presset hvidløg, et par ringe rødløg, limesaft, salt, peber og evt. ganske lidt frisk chili.

Kyllingebryst marineres en times tid i en blanding af soya sauce, rød balsamico eddike, limesaft, salt og peber.

Bacon ristes på panden.

Grillost skæres i skiver og steges på panden.

Kyllingebryst skæres i skiver og steges ligeledes på panden.

Burgerboller ristes i ovnen og smøres med hvidløgsdressing.

Burgeren lægges sammen som på billedet og serveres med ekstra guacamole og hvidløgsdressing.

Taverna oste – til kolde og varme retter