Ingredienser:

  • 100 g Taverna Finest salatost i blok
  • 6 æg
  • ½ dl mælk
  • 1 tomat
  • 50 g frisk spinat
  • 50 g blandede krydderurter, for eksempel brøndkarse, basilikum og persille
  • En knivspids revet muskatnød
  • Salt og peber

Brunchomelet med salatost, friske tomater og krydderurter

En dejlig omelet er skønt morgen, middag og aften. Det går hurtigt at tilberede, og du kan nemt tilsætte andre friske grøntsager som for eksempel champignonger eller rød peberfrugt i små stykker. Finest giver fylde til retten, så du kan nyde en dejlig vegetarisk ret i et snuptag.

Fremgangsmåde:

Skyl krydderurter og spinat, og stil til side.

Skær tomaten i skiver. Pisk æg med mælk, salt og peber, og mos salatosten ned i æggemassen.

Stil til side.

Varm en pande op med lidt olie, og tilsæt spinat og muskatnød.

Sauter 1-2 minutter, til spinaten er faldet let sammen.

Tilsæt nu æggemassen, og kom tomater ved.

Skru ned for varmen, læg låg på, og steg, til omeletten har sat sig.

Server med et drys krydderurter på toppen og ledsaget af godt brød.

Kategorier: , , Tag:

Mere inspiration, flere idéer

Vi har delt opskrifterne op efter det rigtig mange spørger efter: Gode madidéer, hurtig hverdagsmad eller lækre retter.

Alle vore opskrifter er dels baseret på klassiske retter fra middelhavslandene tilpasset den nordiske smag og dels nye opskrifter som andre madelskere har sammensat.

Der anvendes cookies til at forbedre din oplevelse af websitet. Du accepterer ved at navigere videre. Læs mere

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk