
Brunchomelet med salatost, friske tomater og krydderurter
En dejlig omelet er skønt morgen, middag og aften. Det går hurtigt at tilberede, og du kan nemt tilsætte andre friske grøntsager som for eksempel champignonger eller rød peberfrugt i små stykker. Taverna Finest salatost giver fylde til retten, så du kan nyde en dejlig vegetarisk ret i et snuptag.
Fremgangsmåde
Skyl krydderurter og spinat, og stil til side. Skær tomaten i skiver.
Pisk æg med mælk, salt og peber, og mos salatosten ned i æggemassen.
Stil til side.
Varm en pande op med lidt olie, og tilsæt spinat og muskatnød.
Sauter 1-2 minutter, til spinaten er faldet let sammen.
Tilsæt nu æggemassen, og kom tomater ved.
Skru ned for varmen, læg låg på, og steg, til omeletten har sat sig.
Server med et drys krydderurter på toppen og ledsaget af godt brød.
Best with
Relaterede opskrifter
Mere inspiration, flere ideer
Vi har delt opskrifterne op efter det rigtig mange spørger efter: Gode madidéer, hurtig hverdagsmad eller lækre retter.
- Bliv inspireret og få gode idéer til aftensmad
- Nem og hurtig aftensmad
- Lækker aftensmad og opskrifter på gæstemenu
- Nemme vegetariske retter
Alle vore opskrifter er dels baseret på klassiske retter fra middelhavslandene tilpasset den nordiske smag og dels nye opskrifter som andre madelskere har sammensat.