Taverna margharitapizza

En ægte klassiker i både børne- og voksenhøjde og en nem måde at lave aftensmad, som alle kan lide. Taverna Finest giver en dejlig salt smag til den søde tomatsauce, og du kan selv justere pizzaen med skinke, kylling eller andre favorit-toppings. 

 

Fremgangsmåde

Dagen før

Opløs gæret i vandet, tilsæt en kvart tsk. salt og olivenolie, og rør herefter melet i.

Rør dejen i 5-10 min., til den bliver fast og sammenhængende. Den vil stadig virke fugtig. Sæt tætsluttende film over skålen, og læg en tallerken eller lignende ovenpå, og lad den hæve på køl natten over.

På dagen

Tænd ovnen på 250 grader varmluft, og sæt en bageplade ind i ovnen.

Rul dejen ud på et stykke bagepapir. Mos osten sammen med de mosede tomater og olivenolien, og smør ud på dejen.

Skær cherrytomaterne i fine både og fordel på pizzaen.

Bag nu i ovnen i 10-12 minutter. Drys basilikum på, når pizzaen kommer ud af ovnen, og server straks.

 

Tip:

Bag en stor pizza eller tre små madpakkepizzaer.

Mere inspiration, flere ideer

Vi har delt opskrifterne op efter det rigtig mange spørger efter: Gode madidéer, hurtig hverdagsmad eller lækre retter.

Alle vore opskrifter er dels baseret på klassiske retter fra middelhavslandene tilpasset den nordiske smag og dels nye opskrifter som andre madelskere har sammensat.

Taverna oste – til kolde og varme retter