Ingredienser:

Til paneeren:

  • 2 pakker á 200 g Taverna Paneer
  • 4 spsk Taverna Græsk yoghurt
  • 1 bundt mynte
  • 1 bundt koriander
  • 1 fed hvidløg
  • 1 citron, saften heraf
  • 1 lille tomat
  • 2 cm ingefær (kan udelades)
  • 1 tsk garam masala
  • 1 frisk rød chili

Til salaten:

  • 300 g grønne bønner, gerne optøede fra frost
  • 1 æble
  • 1 avokado
  • Olivenolie og rød balsamico efter smag

Ovnbagt Paneer med salat

Skift bøffen ud med ost med denne marinerede, ovnbagte paneer krydret med aromatiske indiske krydderier. Det er nem aftensmad, der blot skal have tid i ovnen, imens du laver en stor salat. Servér den rygende varm direkte fra ovnen.

Fremgangsmåde:

Kom mynte, koriander, hvidløg, ingefær, citronsaft, græsk yoghurt, tomat og garam masala op i en minihakker, og blend, til du har en fin ensartet masse.

Sæt ovnen på 250 grader alm. ovn.

Læg et stort stykke sølvpapir dobbelt, og læg to skefulde af marinaden på sølvpapiret, så det passer med ostenes størrelse.

Læg dem ovenpå med en smule mellemrum, og smør nu resten af marinaden på ostene.

Pak ostene ind, og lad dem marinere i minimum 15 minutter i køleskabet, men gerne flere timer om muligt.

Tag ostene ud af køleskabet, og kom dem i ovnen i 45 minutter.

Gør imens bønnesalaten klar: Rens bønnerne, og nip enderne, hvis de er friske og ikke frosne.

Kom dem op i en skål, og hæld kogende vand på.

Lad dem stå i 4-5 minutter, inden du dræner vandet fra.

Kom dem op på et fad, og skær æblet i både og avokadoen i tern, og server sammen med bønnerne.

Dryp med olivenolie og balsamico.

Hak den røde chili i fine skiver, og tag osten ud af ovnen, og drys med chili.

Kategorier: , Tag:

Mere inspiration, flere idéer

Vi har delt opskrifterne op efter det rigtig mange spørger efter: Gode madidéer, hurtig hverdagsmad eller lækre retter.

Alle vore opskrifter er dels baseret på klassiske retter fra middelhavslandene tilpasset den nordiske smag og dels nye opskrifter som andre madelskere har sammensat.

Der anvendes cookies til at forbedre din oplevelse af websitet. Du accepterer ved at navigere videre. Læs mere

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk