Ovnbagt Paneer med salat

Skift bøffen ud med ost med denne marinerede, ovnbagte paneer krydret med aromatiske indiske krydderier. Det er nem aftensmad, der blot skal have tid i ovnen, imens du laver en stor salat. Servér den rygende varm direkte fra ovnen.

Fremgangsmåde

Kom mynte, koriander, hvidløg, ingefær, citronsaft, græsk yoghurt, tomat og garam masala op i en minihakker, og blend, til du har en fin ensartet masse.

Sæt ovnen på 250 grader alm. ovn.

Læg et stort stykke sølvpapir dobbelt, og læg to skefulde af marinaden på sølvpapiret, så det passer med ostenes størrelse.

Læg dem ovenpå med en smule mellemrum, og smør nu resten af marinaden på ostene.

Pak ostene ind, og lad dem marinere i minimum 15 minutter i køleskabet, men gerne flere timer om muligt.

Tag ostene ud af køleskabet, og kom dem i ovnen i 45 minutter.

Gør imens bønnesalaten klar: Rens bønnerne, og nip enderne, hvis de er friske og ikke frosne.

Kom dem op i en skål, og hæld kogende vand på.

Lad dem stå i 4-5 minutter, inden du dræner vandet fra.

Kom dem op på et fad, og skær æblet i både og avokadoen i tern, og server sammen med bønnerne.

Dryp med olivenolie og balsamico.

Hak den røde chili i fine skiver, og tag osten ud af ovnen, og drys med chili.

Taverna oste – til kolde og varme retter