Quesadillas med grønt fyld

Mexicanerne ved hvordan, det skal gøres: De fantastiske quesadillas er lige dele velsmagende og mættende. Du kan lave en kødfri version ved at erstatte kylling med sorte bønner. Spis dem sammen med en salat, og tag resten med i madpakken næste dag.

Fremgangsmåde

Lav først dippen ved at blende alle ingredienserne hertil, og smag til med salt.

Stil til side.

Skær kyllingebryst og peberfrugt i fine skiver, og hak persillen.

Mos salatosten med lidt salt og peber, og kom det op i en skål sammen med jalapenos, ærter, peberfrugt, kyllingebryst og persille, og vend godt rundt.

Fordel nu en stor skefuld af fyldet på halvdelen af en tortilla, og fold den på midten.

Gentag med de resterende tortillaer.

Varm en stor pande på størrelse med en tortilla, kom lidt olie på panden, og steg to tortillaer ad gangen, vend rundt, når de har fået en gylden overflade.

Server varme med avokadodip og evt. ekstra jalapenos.

Taverna oste – til kolde og varme retter