Ingredienser:

  • 150 g Taverna Finest salatost i blok
  • 8 tortillabrød
  • 10 g jalapenos eller efter smag
  • 250 g ærter fra frost, optøet
  • 2 grønne peberfrugter
  • 4 stegte kyllingebryster
  • 1 bundt persille eller koriander
  • Olie til stegning
  • Salt og peber

Avokadodip:

Quesadillas med grønt fyld

Mexicanerne ved hvordan, det skal gøres: De fantastiske quesadillas er lige dele velsmagende og mættende. Du kan lave en kødfri version ved at erstatte kylling med sorte bønner. Spis dem sammen med en salat, og tag resten med i madpakken næste dag.

Fremgangsmåde:

Lav først dippen ved at blende alle ingredienserne hertil, og smag til med salt.

Stil til side.

Skær kyllingebryst og peberfrugt i fine skiver, og hak persillen.

Mos salatosten med lidt salt og peber, og kom det op i en skål sammen med jalapenos, ærter, peberfrugt, kyllingebryst og persille, og vend godt rundt.

Fordel nu en stor skefuld af fyldet på halvdelen af en tortilla, og fold den på midten.

Gentag med de resterende tortillaer.

Varm en stor pande på størrelse med en tortilla, kom lidt olie på panden, og steg to tortillaer ad gangen, vend rundt, når de har fået en gylden overflade.

Server varme med avokadodip og evt. ekstra jalapenos.

Kategori: Tag:

Mere inspiration, flere idéer

Vi har delt opskrifterne op efter det rigtig mange spørger efter: Gode madidéer, hurtig hverdagsmad eller lækre retter.

Alle vore opskrifter er dels baseret på klassiske retter fra middelhavslandene tilpasset den nordiske smag og dels nye opskrifter som andre madelskere har sammensat.

Der anvendes cookies til at forbedre din oplevelse af websitet. Du accepterer ved at navigere videre. Læs mere

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk