Salatost carbonara
Denne opskrift på carbonara er en rigtig klassiker med et twist. Her med salatost, grønt og kylling – en carbonara, der helt sikkert vil vække glæde som lækker aftensmad ved middagsbordet!
Opskriften er udviklet af Laura og Christine, der blogger på twinfood.dk
Fremgangsmåde
Kog pastaen efter anvisningen på pakken.
Snit hvidløgene fint og skær buketterne af broccolihovedet.
Varm en stor pande op og steg hvidløg og broccoli i lidt olie.
Skær forårsløg og svampe groft og tilsæt også disse til panden.
Lad grøntsagerne stege, til de er gyldne i ca. 10 min.
Tag grøntsagerne af panden, skær kyllingen i mindre stykker og steg den i lidt olie med salt og peber.
Tilsæt grøntsagerne til den stegte kylling sammen med hvidvin og lad det simre i 2 min.
Bland salatost, æg, hakket persille og mælk i en skål sammen med lidt salt og peber.
Tilsæt den kogte pasta til panden og vend det rundt.
Tag panden af varmen og tilsæt herefter æggemassen, der skal vendes hurtigt i grøntsagerne, så osten smelter.
Pynt med hakket persille på toppen ved servering.
Best with
Mere inspiration, flere ideer
Vi har delt opskrifterne op efter det rigtig mange spørger efter: Gode madidéer, hurtig hverdagsmad eller lækre retter.
- Bliv inspireret og få gode idéer til aftensmad
- Nem og hurtig aftensmad
- Lækker aftensmad og opskrifter på gæstemenu
- Nemme vegetariske retter
Alle vore opskrifter er dels baseret på klassiske retter fra middelhavslandene tilpasset den nordiske smag og dels nye opskrifter som andre madelskere har sammensat.