Foccacia-sandwich med grillede grøntsager, pesto og grillost med chili

Alt det bedste fra Middelhavslandendes marker mødes i denne opskrift på sandwiches med nem, hjemmelavet pesto. Vegetarisk velsmag til frokost, picnic eller aftensmad på kødfrie dage.

 

 

Fremgangsmåde

Skær squash og aubergine i 1 cm tykke skiver på langs.

Pensl dem med olivenolie, grill dem et minuts tid på hver side og drys dem med lidt salt.

Skyl basilikumbladene grundigt og dup dem tørre.

Blend dem med de ristede mandler, parmesanost, olivenolie, citronsaft og salt.

Lad det stå ved stuetemperatur.

Del brødet i 8 lige store firkanter.

Flæk brødet på langs og smør begge sider med basilikum-pestoen.

Skær chili-osten i 1 cm tykke skiver og grill den til den er gyldenbrun på begge sider.

Læg grillosten i lag med 1 skive grillet aubergine, 1-2 skiver squash og nogle tomatskiver.

Server sandwichen med det samme.

Taverna oste – til kolde og varme retter