Glaskål salat med æble, persille og Taverna Finest salatost med citrus og urter
Den aromatiske Taverna Finest med citrus og urter kommer i godt selskab med glaskål og syrlige danske æbler i denne måltidssalat, der er godt tilbehør til fire personer og en dejlig mættende ret, når I kun er 2 til bords.
Fremgangsmåde
Step 1
Forbered en skål med koldt vand og en smule citronsaft. Den skal du komme glaskål op i, når det er snittet, da det hurtigt kan blive brunt.
Skyl glaskålen, og skær evt. hårde områder af. Skær nu i tynde skiver – evt. på et mandolinjern.
Step 2
Forbered couscous efter anvisning på emballagen. Bland med lidt olivenolie, og kom op i en skål
Step 3
Snit æblerne fint, også gerne på et mandolinjern, og bland æbler og glaskål i couscous’en.
Step 4
Tilsæt salatosten.
Step 5
Rist sesamfrøene på en varm og tør pande, til de dufter let af popcorn og har fået lidt farve, og kom over salaten.
Miks olivenolie med citronsaft, salt og peber efter smag, og hæld over salaten.
Server straks.
Tip: Du kan sagtens riste en større portion sesamfrø, komme dem på et glas og drysse dem på andre salater, i varme retter og på avokadomaden.
Best with
Mere inspiration, flere ideer
Vi har delt opskrifterne op efter det rigtig mange spørger efter: Gode madidéer, hurtig hverdagsmad eller lækre retter.
- Bliv inspireret og få gode idéer til aftensmad
- Nem og hurtig aftensmad
- Lækker aftensmad og opskrifter på gæstemenu
- Nemme vegetariske retter
Alle vore opskrifter er dels baseret på klassiske retter fra middelhavslandene tilpasset den nordiske smag og dels nye opskrifter som andre madelskere har sammensat.