Glaskål salat med æble, persille og Taverna Finest salatost med citrus og urter

Den aromatiske Taverna Finest med citrus og urter kommer i godt selskab med glaskål og syrlige danske æbler i denne måltidssalat, der er godt tilbehør til fire personer og en dejlig mættende ret, når I kun er 2 til bords.

Fremgangsmåde

Step 1

Forbered en skål med koldt vand og en smule citronsaft. Den skal du komme glaskål op i, når det er snittet, da det hurtigt kan blive brunt.

Skyl glaskålen, og skær evt. hårde områder af. Skær nu i tynde skiver – evt. på et mandolinjern.

 

Step 2

Forbered couscous efter anvisning på emballagen. Bland med lidt olivenolie, og kom op i en skål

 

Step 3

Snit æblerne fint, også gerne på et mandolinjern, og bland æbler og glaskål i couscous’en.

 

Step 4

Tilsæt salatosten.

 

Step 5

Rist sesamfrøene på en varm og tør pande, til de dufter let af popcorn og har fået lidt farve, og kom over salaten.

Miks olivenolie med citronsaft, salt og peber efter smag, og hæld over salaten.
Server straks.

 

 

Tip: Du kan sagtens riste en større portion sesamfrø, komme dem på et glas og drysse dem på andre salater, i varme retter og på avokadomaden.

 

Taverna oste – til kolde og varme retter