Fajitas med kylling og grillost med chili
Få varme og krydderier ind i hverdagsmaden på en let og lækker måde med mexicanske fajitas. Grillosten giver sprødhed og fylde til de spicy ruller.
Fremgangsmåde
Skær kyllingen i strimler og lad den marinere i en skål med lime, paprika, røget paprika, spidskommen, olie, salt og peber.
Tilbered salsaen ved at dele tomaterne og fjerne det inderste grønsagskød, skær derefter tomaten i tern.
Skyl og fjern kerner fra peberfrugten og skær den ligeledes i små tern.
Vend med tomater, hvidløg, limesaft, koriander og salt, sæt salsaen til side.
Skær avocadoen i skiver, dryp med limesaft.
Varm en pande og steg kyllingestrimlerne i ca 3-4 minutter ved høj varme.
Tag dem af panden og lad dem hvile et øjeblik, mens osten tilberedes.
Skær grillosten i skiver og steg dem på panden i lidt olie til de er gyldne på begge sider.
Lun tortillaerne kort i en varm ovn og server dem med grillost, den lune kylling, tomatsalsa, majs og avocado.
Best with
Mere inspiration, flere ideer
Vi har delt opskrifterne op efter det rigtig mange spørger efter: Gode madidéer, hurtig hverdagsmad eller lækre retter.
- Bliv inspireret og få gode idéer til aftensmad
- Nem og hurtig aftensmad
- Lækker aftensmad og opskrifter på gæstemenu
- Nemme vegetariske retter
Alle vore opskrifter er dels baseret på klassiske retter fra middelhavslandene tilpasset den nordiske smag og dels nye opskrifter som andre madelskere har sammensat.