Fajitas med kylling og grillost med chili

Få varme og krydderier ind i hverdagsmaden på en let og lækker måde med mexicanske fajitas. Grillosten giver sprødhed og fylde til de spicy ruller.

Fremgangsmåde

 

Skær kyllingen i strimler og lad den marinere i en skål med lime, paprika, røget paprika, spidskommen, olie, salt og peber.

Tilbered salsaen ved at dele tomaterne og fjerne det inderste grønsagskød, skær derefter tomaten i tern.

Skyl og fjern kerner fra peberfrugten og skær den ligeledes i små tern.

Vend med tomater, hvidløg, limesaft, koriander og salt, sæt salsaen til side.

Skær avocadoen i skiver, dryp med limesaft.

Varm en pande og steg kyllingestrimlerne i ca 3-4 minutter ved høj varme.

Tag dem af panden og lad dem hvile et øjeblik, mens osten tilberedes.

Skær grillosten i skiver og steg dem på panden i lidt olie til de er gyldne på begge sider.

Lun tortillaerne kort i en varm ovn og server dem med grillost, den lune kylling, tomatsalsa, majs og avocado.

 

Taverna oste – til kolde og varme retter