Fajitas med kylling og grillost med chili

Få varme og krydderier ind i hverdagsmaden på en let og lækker måde med mexicanske fajitas. Grillosten giver sprødhed og fylde til de spicy ruller.

Fremgangsmåde

 

Skær kyllingen i strimler og lad den marinere i en skål med lime, paprika, røget paprika, spidskommen, olie, salt og peber.

Tilbered salsaen ved at dele tomaterne og fjerne det inderste grønsagskød, skær derefter tomaten i tern.

Skyl og fjern kerner fra peberfrugten og skær den ligeledes i små tern.

Vend med tomater, hvidløg, limesaft, koriander og salt, sæt salsaen til side.

Skær avocadoen i skiver, dryp med limesaft.

Varm en pande og steg kyllingestrimlerne i ca 3-4 minutter ved høj varme.

Tag dem af panden og lad dem hvile et øjeblik, mens osten tilberedes.

Skær grillosten i skiver og steg dem på panden i lidt olie til de er gyldne på begge sider.

Lun tortillaerne kort i en varm ovn og server dem med grillost, den lune kylling, tomatsalsa, majs og avocado.

 

Mere inspiration, flere ideer

Vi har delt opskrifterne op efter det rigtig mange spørger efter: Gode madidéer, hurtig hverdagsmad eller lækre retter.

Alle vore opskrifter er dels baseret på klassiske retter fra middelhavslandene tilpasset den nordiske smag og dels nye opskrifter som andre madelskere har sammensat.

Taverna oste – til kolde og varme retter