Palak Paneer
Nyd en klassik indisk vegetarret med paneer. Retten er inspireret af typisk nordindisk madlavning, hvor man spiser rigtig meget paneer. Retten er nem at lave og hurtig aftensmad til 4 personer. Servér gerne med en stor salat til eller en klassisk indisk Mango Lassi.
Fremgangsmåde
Kog risen efter anvisning på pakken.
Skær imens paneer i tern a 2×2 cm, og steg på panden i olie, til ternene får let stegeskorpe.
Pres spinaten for væske, og blend den herefter kort med en stavblender. Hak løg og hvidløg fint.
Varm en gryde eller pande op med lidt olie, og kom løg, hvidløg og krydderier ved.
Svits ved høj varme, skru ned til middelvarme, og tilsæt nu spinaten.
Kom fløde eller mælk ved sammen med paneer, og rør rundt.
Smag til med salt, peber og limesaft. Server straks med ris og frisk koriander.
Best with
Mere inspiration, flere ideer
Vi har delt opskrifterne op efter det rigtig mange spørger efter: Gode madidéer, hurtig hverdagsmad eller lækre retter.
- Bliv inspireret og få gode idéer til aftensmad
- Nem og hurtig aftensmad
- Lækker aftensmad og opskrifter på gæstemenu
- Nemme vegetariske retter
Alle vore opskrifter er dels baseret på klassiske retter fra middelhavslandene tilpasset den nordiske smag og dels nye opskrifter som andre madelskere har sammensat.