Palak Paneer

Nyd en klassik indisk vegetarret med paneer. Retten er inspireret af typisk nordindisk madlavning, hvor man spiser rigtig meget paneer. Retten er nem at lave og hurtig aftensmad til 4 personer. Servér gerne med en stor salat til eller en klassisk indisk Mango Lassi.

Fremgangsmåde

Kog risen efter anvisning på pakken.

Skær imens paneer i tern a 2×2 cm, og steg på panden i olie, til ternene får let stegeskorpe.

Pres spinaten for væske, og blend den herefter kort med en stavblender. Hak løg og hvidløg fint.

Varm en gryde eller pande op med lidt olie, og kom løg, hvidløg og krydderier ved.

Svits ved høj varme, skru ned til middelvarme, og tilsæt nu spinaten.

Kom fløde eller mælk ved sammen med paneer, og rør rundt.

Smag til med salt, peber og limesaft. Server straks med ris og frisk koriander.

Taverna oste – til kolde og varme retter