Rosenkålssalat med østershatte, vagtelæg og salatost

Rosenkål, stegte østershatte og vagtelæg udgør tilsammen et godt og mættende tilbehør til aftensmaden. Vend salaten med citronblandingen og top med ristede mandler og selvfølgelig Taverna Finest Salatost. Salaten kan også serveres som en kødfri måltidsslat.

Fremgangsmåde

Kog æggene 3 min. og læg dem i koldt vand, pil dem og sæt dem tilside.

Hak mandlerne groft og steg dem gyldne på en tør pande.

Lad dem køle af og vend dem med citronolie, hakkede hvidløg, revet citronskal, citronsaft og grofthakket estragon.

Bræk svampene i mindre stykker og steg dem på pande, i olie, ved høj varme.

Træk panden af varmen og krydder med salt og peber.

Kog rosenkålene 4 min. i letsaltet vand og dræn dem.

Vend kål, svampe og salatost skåret i tern med citronolieblandingen, pynt med halve vagtelæg og server straks.

Taverna oste – til kolde og varme retter