Bønnesalat med grillede pimientos de Padrón
Fyldig måltidssalat med Taverna Chilimarineret salatost, der smager fantastisk på en varm sommerdag. Variér salaten ved at skifte ærteskuddene ud med rucola eller spinat, eller kom andre bær i salaten, alt efter hvad du har i haven.
Fremgangsmåde
Skyl de sorte bønner og kom op på et fad.
Rist pimientos de Padrón-pebrene på grillen eller på en pande, til de tager farve og popper lidt. Kom dem ovenpå bønnerne, og drys med salt.
Kom hindbær og ærteskud ved, og hæld til sidst salatost samt olien fra bægeret over salaten eller top med din yndlingsolie. Servér straks.
Best with
Mere inspiration, flere ideer
Vi har delt opskrifterne op efter det rigtig mange spørger efter: Gode madidéer, hurtig hverdagsmad eller lækre retter.
- Bliv inspireret og få gode idéer til aftensmad
- Nem og hurtig aftensmad
- Lækker aftensmad og opskrifter på gæstemenu
- Nemme vegetariske retter
Alle vore opskrifter er dels baseret på klassiske retter fra middelhavslandene tilpasset den nordiske smag og dels nye opskrifter som andre madelskere har sammensat.