Paneer-bolognese
Den klassiske pastaret, som mange af os nyder med jævne mellemrum, fungerer lige så fint med paneer som i den klassiske udgave med hakket kød. Nyd den med en stor salat eller som et dejligt, mættende hverdagsmåltid i sig selv.
Fremgangsmåde
Kog Spaghettien efter anvisning på emballagen.
Hak løg og hvidløg fint.
Riv gulerødder eller persillerødder på et rivejern, og stil til side.
Hak tomaterne i tern.
Skær paneer i tern, eller riv det på et rivejern, og stil til side.
Varm en stor gryde op med lidt olie, kom løg, hvidløg, paprika, frisk timian og tomater ned i og svits.
Tilsæt gulerødder eller persillerødder, og hæld de to dåser hakkede tomater over.
Kom salt ved, og lad det simre i 5 minutter.
Tilsæt nu paneer, og lad den simre yderlige 15 minutter.
Smag til med salt og server med pastaen.
Tip: Vi har revet Paneeren ned i saucen her, men du kan også skære den i fine tern og stege den i olie på en pande først, hvis du vil have mere bid.
Best with
Mere inspiration, flere ideer
Vi har delt opskrifterne op efter det rigtig mange spørger efter: Gode madidéer, hurtig hverdagsmad eller lækre retter.
- Bliv inspireret og få gode idéer til aftensmad
- Nem og hurtig aftensmad
- Lækker aftensmad og opskrifter på gæstemenu
- Nemme vegetariske retter
Alle vore opskrifter er dels baseret på klassiske retter fra middelhavslandene tilpasset den nordiske smag og dels nye opskrifter som andre madelskere har sammensat.