Paneer-bolognese

Den klassiske pastaret, som mange af os nyder med jævne mellemrum, fungerer lige så fint med paneer som i den klassiske udgave med hakket kød. Nyd den med en stor salat eller som et dejligt, mættende hverdagsmåltid i sig selv.

Fremgangsmåde

Kog Spaghettien efter anvisning på emballagen.

Hak løg og hvidløg fint.

Riv gulerødder eller persillerødder på et rivejern, og stil til side.

Hak tomaterne i tern.

Skær paneer i tern, eller riv det på et rivejern, og stil til side.

Varm en stor gryde op med lidt olie, kom løg, hvidløg, paprika, frisk timian og tomater ned i og svits.

Tilsæt gulerødder eller persillerødder, og hæld de to dåser hakkede tomater over.

Kom salt ved, og lad det simre i 5 minutter.

Tilsæt nu paneer, og lad den simre yderlige 15 minutter.

Smag til med salt og server med pastaen.

Tip: Vi har revet Paneeren ned i saucen her, men du kan også skære den i fine tern og stege den i olie på en pande først, hvis du vil have mere bid.

Taverna oste – til kolde og varme retter