Foccaciabrød med salatost-topping

Åhh duften af hjemmebagt brød! Dette lækre focacciabrød er bagt med Taverna Kryddermarineret Salatost med oliven, der netop har en passende portion olie, krydderier og dejlig letsaltet ost til brødet. Server det med en dejlig kødfri måltidssalat.

Fremgangsmåde

Opløs gær og honning i det lunkne vand, og tilsæt begge slags mel samt 1 tsk salt, og rør ved lav hastighed i 5-10 minutter.

Stil til hævning enten natten over på køl eller 2-3 timer et lunt sted.

Sæt ovnen på 220 grader varmluft. Rul dejen ud, og prik huller i dejen med en gaffel. Kom indholdet fra bægeret med salatost og oliven på, og tryk det let ned i dejen.

Sørg for, at olien dækker hele brødets overflade. Sæt ovnen på alm. varme, og bag brødet i 30-35 minutter.

Tip: Brødet kan også bages på grill i en gryde med låg.

Smør da gryden med kokosolie, og kom dejen ned i, inden du fordeler olivenolie, ost og oliven på det.

Bagetiden afhænger af, hvor varm din grill er, men forvent, at den er en smule længere end i ovnen.

Taverna oste – til kolde og varme retter