Ingredienser:

Foccaciabrød med salatost-topping

Åhh duften af hjemmebagt brød! Dette lækre focacciabørd er bagt med Taverna Kryddermarineret Salatost med oliven, der netop har en passende portion olie, krydderier og dejlig letsaltet ost til brødet. Server det med en dejlig kødfri måltidssalat.

Fremgangsmåde:

Opløs gær og honning i det lunkne vand, og tilsæt begge slags mel samt 1 tsk salt, og rør ved lav hastighed i 5-10 minutter. Stil til hævning enten natten over på køl eller 2-3 timer et lunt sted.

Sæt ovnen på 220 grader varmluft. Rul dejen ud, og prik huller i dejen med en gaffel. Kom indholdet fra bægeret med salatost og oliven på, og tryk det let ned i dejen. Sørg for, at olien dækker hele brødets overflade. Sæt ovnen på alm. varme, og bag brødet i 30-35 minutter.

Tip: Brødet kan også bages på grill i en gryde med låg. Smør da gryden med kokosolie, og kom dejen ned i, inden du fordeler olivenolie, ost og oliven på det. Bagetiden afhænger af, hvor varm din grill er, men forvent, at den er en smule længere end i ovnen.

Mere inspiration, flere idéer

Vi har delt opskrifterne op efter det rigtig mange spørger efter: Gode madidéer, hurtig hverdagsmad eller lækre retter.

Alle vore opskrifter er dels baseret på klassiske retter fra middelhavslandene tilpasset den nordiske smag og dels nye opskrifter som andre madelskere har sammensat.

Der anvendes cookies til at forbedre din oplevelse af websitet. Du accepterer ved at navigere videre. Læs mere

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk