Brunch / Forretter / Snacks / Vegetarretter
Sesampaneret grillost med piment-dip
Let opskrift på paneret grillost med en dejlig dip til. Skøn som let og hurtig forret, snack eller som en del af en brunchbuffet eller vegetarisk ret.
Opskriften er udviklet af Thomas Alcayaga, der blogger på Madet Mere.
Fremgangsmåde
Grill de røde pebre i ovnen, til de er helt sorte.
Læg dem i en skål med film og lad dem dampe 10 minutter.
Pil skindet af og skær i mindre stykker.
Kom i en blender sammen med de øvrige ingredienser og blend, til det er en ensartet masse.
Hvis du vil have en mere cremet konsistens, kan der tilføjes en smule salatost/gedeost eller græsk yoghurt.
Skær grillosten i strimler eller skiver og vend dem først i mel, så sammenpisket æg og til sidst sesam.
Steg i olie, til strimlerne er gyldne.
Læg på fedtsugende papir og drys med salt.
Dyp den panerede grillost i peberdippen.
Har du dip til overs, virker den også rigtigt godt i en sandwich.
Best with
Mere inspiration, flere ideer
Vi har delt opskrifterne op efter det rigtig mange spørger efter: Gode madidéer, hurtig hverdagsmad eller lækre retter.
- Bliv inspireret og få gode idéer til aftensmad
- Nem og hurtig aftensmad
- Lækker aftensmad og opskrifter på gæstemenu
- Nemme vegetariske retter
Alle vore opskrifter er dels baseret på klassiske retter fra middelhavslandene tilpasset den nordiske smag og dels nye opskrifter som andre madelskere har sammensat.