Kathi-ruller med Paneer

Som madpakke, picnic eller aftensmad med en salat til.

Kødfri indisk street food når det er bedst! Kathi rullerne er typisk det, man spiser på gaderne i Calcutta, når det skal gå stærkt og være lækkert. Tag dine Kathi-ruller med i picnickurven, eller servér dem som saml-selv middag ved bordet.

Fremgangsmåde

Skær paneer i tern og peberfrugter og blomkål i mundrette bidder, og stil til side.

Mos ærterne med en gaffel, eller hak dem kort i en minihakker.

Blend mynten med yoghurt, limesaft og en smule salt.

Hak løget fint, og varm en pande op med olie på.

Kom gurkemeje, chili, koriander, bukkehornsfrø og stødt muskat ved, svits ved høj varme, og tilsat så paneer peberfrugter og blomkål, og skru ned på mellemvarme.

Steg, til ost og grøntsager har fået skorpe, og vend rundt undervejs.

Smør tortillaerne med et tyndt lag ærtemos i en stribe på midten. Kom den varme grøntsagsblanding ved, og fold tortillaerne sammen.

Server dem varme med myntedip, eller pak dem til madpakken i morgen.

Taverna oste – til kolde og varme retter