Grillost med valnødder, ingefær og hindbær
Nogle gange savner man idéer til noget, der både er salt og sødt, og så er denne lette sommerlige opskrift lige sagen! Servéres som dessert eller snack – også velegnet for vegetarer.
Opskriften er udviklet af Samantha Fotheringham, der blogger under samme navn.
Fremgangsmåde
Skær skrællen på ingefæren af, og riv det fint.
Bland revet ingefær med vand, citronsaft og honning.
Hæld ingefærblandingen op i en gryde og lad det koge op under omrøring i 1-2 minutter, indtil konsistensen er tyktflydende og minder om sirup.
Skyl hindbær og hak valnøddekernerne groft.
Skær grillosten ud i 8 skiver.
Læg grillosten på en grill og steg skiverne i 1-2 min. på hver side, indtil de er gyldenbrune.
Læg den tilberedte grillost på 4 tallerkner.
Fordel hindbær, valnødder og ingefær.
Pynt til sidst med mynteblade.
Best with
Mere inspiration, flere ideer
Vi har delt opskrifterne op efter det rigtig mange spørger efter: Gode madidéer, hurtig hverdagsmad eller lækre retter.
- Bliv inspireret og få gode idéer til aftensmad
- Nem og hurtig aftensmad
- Lækker aftensmad og opskrifter på gæstemenu
- Nemme vegetariske retter
Alle vore opskrifter er dels baseret på klassiske retter fra middelhavslandene tilpasset den nordiske smag og dels nye opskrifter som andre madelskere har sammensat.