Grillost med valnødder, ingefær og hindbær

Nogle gange savner man idéer til noget, der både er salt og sødt, og så er denne lette sommerlige opskrift lige sagen! Servéres som dessert eller snack – også velegnet for vegetarer.

Opskriften er udviklet af Samantha Fotheringham, der blogger under samme navn.

Fremgangsmåde

Skær skrællen på ingefæren af, og riv det fint.

Bland revet ingefær med vand, citronsaft og honning.

Hæld ingefærblandingen op i en gryde og lad det koge op under omrøring i 1-2 minutter, indtil konsistensen er tyktflydende og minder om sirup.

Skyl hindbær og hak valnøddekernerne groft.

Skær grillosten ud i 8 skiver.

Læg grillosten på en grill og steg skiverne i 1-2 min. på hver side, indtil de er gyldenbrune.

Læg den tilberedte grillost på 4 tallerkner.

Fordel hindbær, valnødder og ingefær.

Pynt til sidst med mynteblade.

Taverna oste – til kolde og varme retter