Farserede peberfrugter med Grillost top

Osten på toppen er prikken over i’et i denne skønne opskrift, som er perfekt til det kødfri måltid. Den vegetariske ret udgør et nemt aftensmåltid, og der spreder sig en dejlig liflig duft fra de søde peberfrugter, når de kommer i ovnen. Du kan variere smagen ved at tilsætte et skvæt chilisauce til cous cous’en.

 

Fremgangsmåde

Tænd ovnen på 200 grader.

Skyl peberfrugterne, del dem på midten, og fjern forsigtigt kernehus men lad stænglen sidde.

Klargør couscous efter anvisning på pakken, hak persillen, og bland nu couscous med salt, en spsk olivenolie, persille, limesaft og oliven.

Kom det i peberfrugterne, og pres let, så fyldet fylder dem ud.

Læg en skive grillost ovenpå, og rist dem i ovnen med osten opad i 20 minutter, eller til osten er gylden.

Taverna oste – til kolde og varme retter