Forretter / Salater / Snacks / Tilbehør / Vegetarretter
Grøn salat med sprøde ostebrød
Her er en let og hurtig madopskrift på grøn salat med smag af sommerens friske urter og cremet, mild salatost. Server den som forret, appetizer, tilbehør til en grøn og skøn sommermenu eller som vegetarisk ret.
Fremgangsmåde
Rør salatosten let med frisk estragon, 4 spsk. olivenolie og peber. Rist brødet og kom den rørte salatost på.
Flæk den skrællede agurk på langs og fjern kernerne med en teske.
Skær agurken i tykke skiver.
Pisk citron, olie salt og peber sammen og vend dressingen sammen med agurker, salat og bønner.
Anret salaten med de sprøde ostebrød eventuelt dryppet med lidt olie på toppen.
Tip: Du kan også bruge friskbælgede eller optøede ærter i stedet for bønner.
Best with
Mere inspiration, flere ideer
Vi har delt opskrifterne op efter det rigtig mange spørger efter: Gode madidéer, hurtig hverdagsmad eller lækre retter.
- Bliv inspireret og få gode idéer til aftensmad
- Nem og hurtig aftensmad
- Lækker aftensmad og opskrifter på gæstemenu
- Nemme vegetariske retter
Alle vore opskrifter er dels baseret på klassiske retter fra middelhavslandene tilpasset den nordiske smag og dels nye opskrifter som andre madelskere har sammensat.