Ingredienser:

  • 1 bæger Taverna Kryddermarineret salatost
  • 250 g couscous
  • 3 spsk olivenolie
  • 200 g cherrytomater
  • 60 g friske spinatblade
  • 40 g cashewnødder
  • 1 håndfuld persille
  • Salt

Couscous-salat med Kryddermarineret salatost

Dejligt tilbehør til hverdagsmaden som er både friskt, sprødt og nærende og tager ingen tid at lave. Du kan også servere salaten som kødfri måltidssalat med et godt stykke brød til for to personer, eller have den med på din grillbuffet.

Fremgangsmåde:

Sæt ovnen på 200 grader varmluft, og kom cherrytomaterne op på et fad, hæld olien (men ikke osten) fra bægeret over tomaterne, og bag dem i ovnen i 10 minutter, eller til de er så sprøde, at de flækker let.

Hak persillen, og stil til side.

Varm en pande op, og steg cashewnødderne på den tørre pande, til de tager farve.

Tilbered imens couscousen efter anvisning på pakken, og vend den friske spinat sammen med olivenolien og et drys salt ned i den varme couscous.

Kom salatostternene og de varme tomater ved, og drys med cashewnødder og persille, og server salaten lun.

Mere inspiration, flere idéer

Vi har delt opskrifterne op efter det rigtig mange spørger efter: Gode madidéer, hurtig hverdagsmad eller lækre retter.

Alle vore opskrifter er dels baseret på klassiske retter fra middelhavslandene tilpasset den nordiske smag og dels nye opskrifter som andre madelskere har sammensat.

Der anvendes cookies til at forbedre din oplevelse af websitet. Du accepterer ved at navigere videre. Læs mere

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk