Couscous-salat med Kryddermarineret salatost

Dejligt tilbehør til hverdagsmaden som er både friskt, sprødt og nærende og tager ingen tid at lave. Du kan også servere salaten som kødfri måltidssalat med et godt stykke brød til for to personer, eller have den med på din grillbuffet.

Fremgangsmåde

Sæt ovnen på 200 grader varmluft, og kom cherrytomaterne op på et fad, hæld olien (men ikke osten) fra bægeret over tomaterne, og bag dem i ovnen i 10 minutter, eller til de er så sprøde, at de flækker let.

Hak persillen, og stil til side.

Varm en pande op, og steg cashewnødderne på den tørre pande, til de tager farve.

Tilbered imens couscousen efter anvisning på pakken, og vend den friske spinat sammen med olivenolien og et drys salt ned i den varme couscous.

Kom salatostternene og de varme tomater ved, og drys med cashewnødder og persille, og server salaten lun.

Taverna oste – til kolde og varme retter