Butterbeanpuré med salatost og rosmarin
En lækker bønnedip fyldt med smag fra spidskommen, røget paprika og Taverna Finest salatost. Den krydrede bønnedip er perfekt til en hyggelig tapasaften med godt brød og lækker charcuterie eller som en del af frokosten.
Fremgangsmåde
Dræn bønnerne og blend dem med sesamolie, citronsaft, spidskommen, paprika og hvidløg.
Smag puréen til med salt og peber og vend den med rørt salatost og hakket rosmarin. Serveres evt. med friskbagt brød og charcuteri.
Best with
Mere inspiration, flere ideer
Vi har delt opskrifterne op efter det rigtig mange spørger efter: Gode madidéer, hurtig hverdagsmad eller lækre retter.
- Bliv inspireret og få gode idéer til aftensmad
- Nem og hurtig aftensmad
- Lækker aftensmad og opskrifter på gæstemenu
- Nemme vegetariske retter
Alle vore opskrifter er dels baseret på klassiske retter fra middelhavslandene tilpasset den nordiske smag og dels nye opskrifter som andre madelskere har sammensat.