Grillede asparges med salatost og balsamicoglaze
Forfriskende og meget let opskrift på grillede asparges, – en lille ret der vil fungere godt som forret eller i en vegetarisk menu. Her får asparges selskab af balsamicoglaze og salatost, der giver perfekt salt kant til den lækre sommergrøntsag.
Opskriften er udviklet af Maria, der blogger på Vanløse Blues.
Fremgangsmåde
Knæk de trævlede ender af aspargesene og kassér dem.
Vend aspargesene med lidt olivenolie og krydr dem med salt og peber.
Grill dem gyldne enten på grillen eller på en grillpande, til de har fået fine grillstriber.
Anret aspargesene på et fad, fordel tomater, nektariner, løg og persillen henover.
Top med salatost, og dryp balsamicoglaze henover inden servering.
Best with
Mere inspiration, flere ideer
Vi har delt opskrifterne op efter det rigtig mange spørger efter: Gode madidéer, hurtig hverdagsmad eller lækre retter.
- Bliv inspireret og få gode idéer til aftensmad
- Nem og hurtig aftensmad
- Lækker aftensmad og opskrifter på gæstemenu
- Nemme vegetariske retter
Alle vore opskrifter er dels baseret på klassiske retter fra middelhavslandene tilpasset den nordiske smag og dels nye opskrifter som andre madelskere har sammensat.