Ingredienser:

  • 50 g Taverna Finest salatost i blok
  • 2 dl quinoa
  • 1 stort kyllingebryst
  • 1 moden avokado
  • 2 spsk sesamfrø
  • 30 g frisk spinat eller anden frisk salat
  • 50 g rødkål
  • Salt og peber
  • 2 spsk olivenolie
  • Fedtstof til stegning

Quinoabowl

Alt godt i en skål! Det er idéen bag de populære bowl-måltidssalater, som alle er vilde med netop nu. Salaten er med kylling, men du kan sagtens skifte kødet ud med for eksempel Taverna Grill & BBQ

Fremgangsmåde:

Kog quinoaen efter anvisning på pakken.

Varm en pande op, og rist sesamfrøene på en tør pande, til de tager farve og dufter af nødder.

Tag sesamfrøene af, kom lidt fedtstof på, og steg nu kyllingebrystet på panden.

Krydr med salt og peber undervejs.

Snit rødkålen fint, og rens spinaten, og skær avokadoen i skiver.

Vend quinoaen i olivenolie, og kom det op i bunden af to store skåle.

Pynt nu med kyllingebryst, avokado, rødkål og spinat, og drys med salatost og sesamfrø.

Kom olivenolie og salt på til sidst, og server straks.

Tip: Hvis du ønsker en vegetarisk quinoabowl, kan du erstatte kylling med et pocheret eller kogt æg.

Kategorier: , Tag:

Mere inspiration, flere idéer

Vi har delt opskrifterne op efter det rigtig mange spørger efter: Gode madidéer, hurtig hverdagsmad eller lækre retter.

Alle vore opskrifter er dels baseret på klassiske retter fra middelhavslandene tilpasset den nordiske smag og dels nye opskrifter som andre madelskere har sammensat.

Der anvendes cookies til at forbedre din oplevelse af websitet. Du accepterer ved at navigere videre. Læs mere

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk