Quinoabowl

Alt godt i en skål! Det er idéen bag de populære bowl-måltidssalater, som alle er vilde med netop nu. Salaten er med kylling, men du kan sagtens skifte kødet ud med for eksempel Taverna Grillost

Fremgangsmåde

Kog quinoaen efter anvisning på pakken.

Varm en pande op, og rist sesamfrøene på en tør pande, til de tager farve og dufter af nødder.

Tag sesamfrøene af, kom lidt fedtstof på, og steg nu kyllingebrystet på panden.

Krydr med salt og peber undervejs.

Snit rødkålen fint, og rens spinaten, og skær avokadoen i skiver.

Vend quinoaen i olivenolie, og kom det op i bunden af to store skåle.

Pynt nu med kyllingebryst, avokado, rødkål og spinat, og drys med salatost og sesamfrø.

Kom olivenolie og salt på til sidst, og server straks.

Tip: Hvis du ønsker en vegetarisk quinoabowl, kan du erstatte kylling med et pocheret eller kogt æg.

Taverna oste – til kolde og varme retter