Spinat-løgpizza med Taverna Finest salatost

Der er plads til masser af snydegrønt i dejen på denne skønne pizza, som får en lidt anderledes struktur end den klassiske pizzadej

Fremgangsmåde

Dagen før

Blend spinaten godt med vandet.

Opløs gæret i spinatvandet, tilsæt en kvart tsk. salt og olivenolie, og rør herefter melet i.

Afhængig af hvor meget væske, der er i spinaten, skal du evt. tilsætte mere vand.

Rør dejen i 5-10 min., til den bliver fast og sammenhængende.

Den vil stadig virke fugtig. Sæt tætsluttende film over skålen, og læg en tallerken eller lignende ovenpå, og lad den hæve på køl natten over.

På dagen

Tænd ovnen på 250 grader varmluft, og sæt en bageplade ind i ovnen. Skræl løgene, og skær dem i både.

Skær cherrytomaterne i både. Varm en pande op, og vend løgene på panden sammen med timianen.

Lad dem simre lidt, men de skal ikke steges helt bløde.

Rul imens dejen ud på et stykke bagepapir, og kom creme fraiche på.

Fordel løg og cherrytomater og bag nu i ovnen i 10-12 minutter, drys med Taverna Finest, og server straks.

Taverna oste – til kolde og varme retter