Mangosommersalat med hampefrødressing og Taverna Finest salatost med citrus og urter

Smagen af sommer og duften af sydlandske citrontræer er ikke til at gå fejl af med denne dejlige salat, der samtidig er sprød og fyldig. Med hampefrødressingen får du en skøn nøddeagtig smag, der er god sammen med mango og gulerødder.

Fremgangsmåde

Step 1

Skyl spinaten, og kom den op i skålen.

Step 2

Skræl gulerødderne, og skær dem i lange strimler med en kartoffelskræller, og kom det op i skålen.

Step 3

Stil mangoen op på skærebrættet, og skær rundt om stenen i midten, så du får to halve stykker uden sten. Skær hver halvdel i skiver a 2 cm tykkelse, og skær herefter skindet af, og skær mangoen i tern. Kom op i skålen.

Step 4

Tilsæt salatosten.

Step 5

Blend hampefrø med urtesalt og vand, til du får den ønskede konsistens. Server sammen med salaten i en lille skål for sig.

Taverna oste – til kolde og varme retter