
Varmrøget laks med crust af mandler, salatost og urter
Varmrøget laks med en sprød top af mandler, smagfulde urter og Taverna Finest salatost er helt perfekt hverdagsmad. Laksen skal nemlig bare toppes med blandingen og bages i ovnen i 12-15 minutter. Nemt og lækkert – prøv det!
Fremgangsmåde
Tænd ovnen med grill v. 200°C.
Bland lagen fra kapersene med honning.
Hak salatost, mandler, hvidløg og kapers og vend det med kaperslagen.
Smag til med citronskal samt salt og peber.
Fordel blandingen over laksen og gratiner den i ovnen 12-15 min.
Drys med hakket estragon og basilikum og server straks,
evt. med friskbagt brød og smør.
Best with
Mere inspiration, flere ideer
Vi har delt opskrifterne op efter det rigtig mange spørger efter: Gode madidéer, hurtig hverdagsmad eller lækre retter.
- Bliv inspireret og få gode idéer til aftensmad
- Nem og hurtig aftensmad
- Lækker aftensmad og opskrifter på gæstemenu
- Nemme vegetariske retter
Alle vore opskrifter er dels baseret på klassiske retter fra middelhavslandene tilpasset den nordiske smag og dels nye opskrifter som andre madelskere har sammensat.