Pastasalat med æg og asparges
Enkel opskrift på mættende pastasalat med klassiske danske ingredienser. Pastesalaten er perfekt som tilbehør til sommerlig aftensmad eller salat til påskefrokosten. Et hit hos både børn og voksne.
Fremgangsmåde
Knæk bunden af de grønne asparges og skær dem i mindre stykker.
Kog pasta i vand tilsat salt som beskrevet på pakken og lad de grønne asparges koge med det sidste minut af kogetiden.
Sigt vandet fra og vend de frosne ærter sammen med den varme pasta og aspargesene.
Steg bacon på panden.
Skær bunden af salathovederne og del dem i grove blade.
Vend salat, ost og pasta sammen og anret med halve, smilende æg, bacon og et drys karse.
Rør dressingen sammen og smag til med salt og peber.
Fordel dressingen over salaten.
Best with
Mere inspiration, flere ideer
Vi har delt opskrifterne op efter det rigtig mange spørger efter: Gode madidéer, hurtig hverdagsmad eller lækre retter.
- Bliv inspireret og få gode idéer til aftensmad
- Nem og hurtig aftensmad
- Lækker aftensmad og opskrifter på gæstemenu
- Nemme vegetariske retter
Alle vore opskrifter er dels baseret på klassiske retter fra middelhavslandene tilpasset den nordiske smag og dels nye opskrifter som andre madelskere har sammensat.