Ingredienser:

Dej:

  • 5 g gær
  • 1½ dl vand
  • ¼ dl olivenolie
  • 225 g durummel
  • Salt

Fyld:

Rødbedepizza med salatost og tabasco

Hjemmelavet pizza er fantastisk, og noget hele familien kan samles om. Denne kødfri udgave er lavet med lige dele søde danske rødbeder og et godt pift tabasco, der giver god kant til den salte Taverna Finest.

Fremgangsmåde:
Dagen før

Opløs gæret i vandet, tilsæt en kvart tsk salt og olivenolie, og rør herefter melet i.

Rør dejen i 5-10 min., til den bliver fast og sammenhængende.

Den vil stadig virke fugtig.

Sæt tætsluttende film over skålen, og læg en tallerken eller lignende ovenpå, og lad den hæve på køl natten over.
På dagen

Tænd ovnen på 250 grader varmluft, og sæt en bageplade ind i ovnen.

Rul dejen ud på et stykke bagepapir.

Skræl rødbederne, og skær dem i fine skiver på et mandolinjern.

Fordel dem henover dejen. De må gerne overlappe, da de trækker sig sammen i ovnen.

Fordel Taverna Finest Salatost over pizzaen, og bag nu i ovnen i 10-12 minutter.

Dryp med tabasco og basilikum, når pizzaen kommer ud af ovnen, og server straks.

Kategorier: , Tag:

Mere inspiration, flere idéer

Vi har delt opskrifterne op efter det rigtig mange spørger efter: Gode madidéer, hurtig hverdagsmad eller lækre retter.

Alle vore opskrifter er dels baseret på klassiske retter fra middelhavslandene tilpasset den nordiske smag og dels nye opskrifter som andre madelskere har sammensat.

Der anvendes cookies til at forbedre din oplevelse af websitet. Du accepterer ved at navigere videre. Læs mere

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk