Pitabrød med peanutkylling og salatost
Pitabrød er fantastisk og alsidig mad, der går både til hverdag, i picnickurven, som forret eller til en buffet med lækkerier fra grillen. Prøv denne smagfulde madopskrift med pitabrød, hvor peanuts, soja, chili og salatost mødes i delikat balance.
Fremgangsmåde
Rør alle ingredienser til marinaden sammen og vend kyllingestykkerne i.
Lad dem gerne trække 1-2 timer på køl.
Steg kyllingestykkerne på grill eller grillpande og lun pitabrødene.
Fordel salat, kylling og salatost i pitabrødene og kom sød chilisauce over.
Best with
Mere inspiration, flere ideer
Vi har delt opskrifterne op efter det rigtig mange spørger efter: Gode madidéer, hurtig hverdagsmad eller lækre retter.
- Bliv inspireret og få gode idéer til aftensmad
- Nem og hurtig aftensmad
- Lækker aftensmad og opskrifter på gæstemenu
- Nemme vegetariske retter
Alle vore opskrifter er dels baseret på klassiske retter fra middelhavslandene tilpasset den nordiske smag og dels nye opskrifter som andre madelskere har sammensat.