Pasta med grønkåls-ostepesto og rejespyd

Taverna Finest med citrus og urter udgør her det cremede indslag i en klassisk omgang hverdagspasta med pesto med grønkål. Brug også pestoen som dip eller tilbehør til kogte kartofler.

Fremgangsmåde

Kog pastaen efter anvisning på emballagen

Rib kålen (dvs. fjern bladene fra stilkene), og kom bladene op i en stor skål med koldt vand.

Kasser stilkene. Skyl kålen godt i gennem, ryst overskydende vand fra, og kom op i en blender eller mixer.

Tilsæt olivenolie, cashewnødder, halvdelen af salatosten, og blend grundigt.

Tilsæt evt. mere olie eller vand, hvis du ønsker konsistensen mere lind. Smag til med salt.

Varm panden op med lidt olivenolie. Vend hvidløgsfeddet i olien, og sæt rejerne på spyddene.

Steg dem på panden, til de tager farve og er gennemstegte.

Vend imens pastaen i pestoen, fordel det på fire tallerkner, og server med rejespyddene.

Taverna oste – til kolde og varme retter