Forretter / Salater / Snacks / Tilbehør / Vegetarretter
Mandelpaneret grillost med chili og sommersalat
Skøn og let opskrift på mættende frokostret til vegetariske dage. Mandlerne giver ekstra knas til en anderledes og delikat panering. Opskriften er også velegnet som salat, tilbehør og forret.
Fremgangsmåde
Skær agurken i så tynde skiver som muligt, det er bedst og nemmest på et mandolinjern.
Skyl radiserne og gør det samme med dem.
Skær det nederste af stilken på ærteskudene og vend med agurkeskiver, radiser og ærter.
Dryp med eddike og drys med havsalt og peber og vend salaten rundt.
Rør rygeosten cremet – hvis den er meget fast kan den blødes op med et par skefulde yoghurt eller andet syrnet mælkeprodukt, og sæt den som små toppe ovenpå salaten.
Lad salaten stå imens ostestavene laves.
Skær grillosten i stave og vend dem i æg og mælk og derefter i mandelmel/de hakkede mandler.
Steg osten i ca 2 spsk olie ved medium varme til paneringen er gylden og sprød.
Server med salaten.
Best with
Mere inspiration, flere ideer
Vi har delt opskrifterne op efter det rigtig mange spørger efter: Gode madidéer, hurtig hverdagsmad eller lækre retter.
- Bliv inspireret og få gode idéer til aftensmad
- Nem og hurtig aftensmad
- Lækker aftensmad og opskrifter på gæstemenu
- Nemme vegetariske retter
Alle vore opskrifter er dels baseret på klassiske retter fra middelhavslandene tilpasset den nordiske smag og dels nye opskrifter som andre madelskere har sammensat.