Ingredienser:

Sommerkålssalat med jordbær og urter

Fremgangsmåde:

Nip jordbærrene, og skær dem i mundrette bidder, og snit hvidkålen helt fint.

Varm en pande op, og steg græskarkernerne på panden i en smule olie, til de popper og er sprøde.

Lad dem tørre på et stykke køkkenrulle.

Bland hvidkål, jordbær og græskarkerner med indholdet fra bægeret med chilimarineret salatost, og drys med urter.

Server straks.

Mere inspiration, flere idéer

Vi har delt opskrifterne op efter det rigtig mange spørger efter: Gode madidéer, hurtig hverdagsmad eller lækre retter.

Alle vore opskrifter er dels baseret på klassiske retter fra middelhavslandene tilpasset den nordiske smag og dels nye opskrifter som andre madelskere har sammensat.

Der anvendes cookies til at forbedre din oplevelse af websitet. Du accepterer ved at navigere videre. Læs mere

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk