Grøn sommersalat med ærter og radiser

Knasende sprød salat som udgør det skønneste tilbehør til din grillmenu. Salaten har den helt rigtige smag af dansk sommer og kan nemt gøres til en måltidssalat ved at tilsætte for eksempel speltkerner eller linser.

Fremgangsmåde

Lav først croutonerne:

Skær brødet i tern a 1 cm, og hak urterne fint.

Varm en stor pande op, kom 2 spsk olivenolie på, og læg hvidløgsfeddet ned i olien, så den tager smag.

Kom ternene på panden, og steg dem ved lav varme, til de er sprøde.

Drys med urterne, og lad dem herefter tørre på et stykke køkkenrulle.

Bland olivenolie med citronsaft og en smule salt.

Rens salaten, radiserne og ærterne. Snit salaten, radiserne og æblet, og kom det op i en skål.

Tilsæt ærterne, og kom salatosten op i skålen sammen med, og hæld olivenolieblandingen hen over.

Vend godt rundt, og drys med croutonerne lige inden servering.

Taverna oste – til kolde og varme retter