Grøn salat med frisk majs

Taverna Chilimarineret salatost gør underværker for denne lækre måltidssalat med majskolber og masser af smag. Salaten kan serveres som den er, hvis du i sommervarmen trænger til et let måltid, eller som tilbehør til grillmaden eller som en del af en vegetarisk buffet.

 

Fremgangsmåde

Tænd ovnen på 200 grader, eller tænd grillen.

Snit salaten fint og skær tomaterne i mundrette bidder og stil til side.

Fjern bladene fra majskolberne og pensl majskolberne med olien fra salatosten. Giv et drys salt og pak dem ind i sølvpapir. Bag dem i ovnen i 20 minutter.

Rist sesamfrøene på en tør pande til de tager lidt farve.

Anret majskolberne sammen med salaten og hæld osten og resten af chiliolien ud over salaten. Drys med sesamfrø og server med skiver af frisk lime.

Taverna oste – til kolde og varme retter