Friske forårsruller med laks, salatost og goma sauce

Friske forårsruller er altid et hit! De fungerer nemlig både godt som en frisk snack eller som et let hverdagsmåltid serveret med en grøn salat. Fyld rullerne med laks, frisk æblesalat og et salt ostedrys.

Fremgangsmåde

Skyl æblerne og skær dem i fine tern.

Vend ternene med fintsnittet rødløg, limesaft og knust
hvidløg.

Smag blandingen til med salt og peber og sæt den til side.

Skær laksen i skiver á ca. 15 g. pr. skive.

Dræn osten og smulder den med fingrene.

Lav 12 lige store portioner på et stykke bagepapir el. lign.

Hver portion skal indeholde æblesalat, 2 skiver laks, ca. 30 g. ost, et par basilikumblade og
peanuts.

Du er nu klar til at samle de friske forårsruller.

Tag ét ark ad gangen, dyp det i koldt vand ca. 5 sekunder og læg arket på et skærebrædt.

Læg en portion fyld, samt hoisinsauce på og fold nederste del af arket ind over fyldet.

Fold dernæst siderne ind og rul til forårsrullen er lukket.

Læg den på et fad el. lign. og fortsæt
processen til alle 12 ruller er færdige.

Server dem med gomasauce og evt. en grøn salat.

Taverna oste – til kolde og varme retter