
Tapas sticks med grillost – en lækker snack
På et veldækket tapasbord gør disse sticks sig perfekt som en enkel og delikat snack. God til børn og snacksultne voksne, som tilbehør eller som en let forret.
Fremgangsmåde
Skær osten i 1,5 cm skiver på den lange led. Vend skiverne og skær dem igennem på langs, så du får 8 stænger af hver ost.
Stik et spyd igennem hver ostestang og grill dem på alle sider. Alternativt kan du stege dem på en pande i lidt olie og stikke dem på spyddene bagefter.
Læg dem på et fad eller tallerken og fordel olivenolie, hakkede krydderurter, peber og fintrevet citronskal over.
Server straks som del af en tapas tallerken.
Forslag til tapastallerken:
Lufttørret skinke, chorizo pølse, gode oliven, grillede peberfrugter, ristet brød med oliventapenade, bruschetta med tomat og hvidløg.
Best with
Relaterede opskrifter
Mere inspiration, flere ideer
Vi har delt opskrifterne op efter det rigtig mange spørger efter: Gode madidéer, hurtig hverdagsmad eller lækre retter.
- Bliv inspireret og få gode idéer til aftensmad
- Nem og hurtig aftensmad
- Lækker aftensmad og opskrifter på gæstemenu
- Nemme vegetariske retter
Alle vore opskrifter er dels baseret på klassiske retter fra middelhavslandene tilpasset den nordiske smag og dels nye opskrifter som andre madelskere har sammensat.