Middelhavs-cheeseburger

Her er opskriften på at få den rigtige smag af sommer ved Middelhavet hjem på dit eget spisebord. En skøn cheeseburger, hvor den fine salte smag fra salatosten sørger for, at hver bid kalder på mere. God både som en lettere ret eller som aftensmad.

 

 

Fremgangsmåde

Rør hakket oksekød løst sammen med salt, hakkede basilikumblade og soltørrede tomater.

Form 4 store bøffer.

Kødet skal ikke æltes eller presses for meget sammen, da det gør bøfferne tørre.

Steg bøfferne på grill eller pande.

Del bollerne og rist dem gyldne på skærefladen.

Smør dem med salatmayo og sennep og læg en skive bøftomat og et par skiver drueagurk på hver underbolle.

Kom løgringe og en god håndfuld salat på og læg en bøf på toppen.

Skær tykke skiver af Domyati osten og læg en skive på hver bøf.

Læg overbollen på og stik evt. et træspyd gennem hele herligheden, så burgeren ikke vælter.

Taverna oste – til kolde og varme retter