Anderillette med sprød salat af æbler og salatost

Anderilette på et stykke sprødt, ristet brød er noget af det lækreste, og denne salat med æbler, hakkede mandler og Taverna Finest Salatost er et friskt og let tilbehør til den smagfulde rillette.

Fremgangsmåde

Drys groft salt på andelårene og lad dem trække tildækket på køl 2 timer.

Skyl saltet af og steg dem i ovn 15 min. v. 200°C, varm bouillonen op i en gryde.

Læg de stegte lår i bouillonen, læg låg på, og lad dem simre ca. 2 timer.

Lad lårene køle af i bouillonen en time, og pil så kødet fra benene, kasser ben og skind.

Reducer bouillonen til det halve, og trævl kødet med en gaffel.

Smag kødet til med den reducerede bouillon, grov sennep og friskkværnet peber, sæt det på køl og lad det køle helt af.

Skær æblerne i både og vend dem med citronsaft, knust hvidløg, fintsnittet rødløg, hakket salvie og grofthakkede mandler.

Smag til med salt og peber og anret blandingen med salatost, ristet brød og rillette.

Serveres som snack eller tilbehør.

Taverna oste – til kolde og varme retter